پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز پنجشنبه ، 1404/02/04

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

دوره آموزشی برای سفیران سلامت و رابطین بهداشتی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا در یاسوج برگزار شد.



دوره آموزشی برای سفیران سلامت و رابطین بهداشتی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا در یاسوج برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، دوره آموزشی رابطین بهداشت و سفیران سلامت صبح امروز در سالن رازی معاونت غذا و دارو یاسوج برگزار شد.


در این دوره آموزشی، دکتر جانمحمدملک زاده متخصص تغذیه و رئیس دانشکده تغذیه و بهداشت، از سفیران و رابطین بهداشت بعنوان خط مقدم سلامت یاد کرد.


دکتر ملک زاده آموزش خود را با بیان آخرین تیتر از چند روزنامه و سایت در خصوص موضوع خشکسالی، مشکل تامین آب شرب، کاهش آب های زیرزمینی و انقراض گلدان های طبیعی کویر شروع نمود.


وی اظهار داشت : در دنیا بحران آب و هوا جدی است بخصوص در کشور ما این مشکل حادتر و جدی تر می باشد.


رئیس دانشکده بهداشت در خصوص همکاری برای کنترل پدیده" گرمایش جهانی" گفت: ما از سفیران و رابطین بهداشتی درخواست همکاری و آموزش به افراد جامعه درخصوص صرفه جویی در مصرف آب، برق و سوخت ، کاهش مصرف قند و نمک و چربی ، پیاده روی  و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و ترغیب مردم به کاشت درخت را داریم .


ملک زاده با ذکر سیره ائمه اطهار(ع) در بحث صرفه جویی بیان کرد: مصرف صحیح و به اندازه مواد غذایی نه تنها به سلامتی ما کمک میکند بلکه به حفظ زمین نیز کمک می کند.


در پایان این دوره آموزشی، مهندس مومن مدیر اداره نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو  نیز پیرامون مفهوم نشانگر رنگی تغذیه ای ، کالای قاچاق، معرفی برچسب اصالت و خطرات لبنیات سنتی سطح عرضه مطالبی را بیان نمود.14-142